Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Instagram

Instagram

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Instagram indir, instagram günümüzün en büyük sosyal medya yazılımlarından bir tanesi olarak hayatımıza giriş yapmıştır.

6 Ekim 2010 yılında kullanıma sunulan yazılım kısa sürede ilgileri inanılmaz bir biçimde üzerine çekmeyi başardı. Gencinden, yaşlısına artık herkesin ellerinde olan akıllı telefonlar da bu kullanım için büyük bir arz talep dengesi oluşturmuştu.

İnsanların çektikleri fotoğrafları ya da videoları paylaştığı bu sosyal platform zaman ilerledikçe ilgi alanları için farklı sayfaların açılmasını sağladı.

Hers tarza ve beğeniye yönelik bir instagram sayfası bulmak ta mümkün. Oyunlar, doğa ve tatil fotoğrafları, arabalar, caps ve daha bir çok kategori.

Dev sosyal platform bu günlerde kendi içerisinde eni bir arz talep sistemi kurmuş ve bunu yürütmeye başlamış durumda, bu da onun son 10 yılda ki en başarılı programlardan bir tanesi olduğunu gösteriyor.

Instagram’ın Özellikleri

  • Bir arkadaşınızla bir fotoğraf çekindiniz ve bu fotoğrafı arkadaşınız paylaştı eğer siz kendi profilinizde bunun görünmesini istemiyorsanız bu fotoğraftaki etiketi kaldırabiliyorsunuz.
  • Ulaşmak istemediğiniz ve size ulaşmasını istemediğiniz insanları engelleyerek onunla karşılaşmak gibi bir problemle karşılaşmıyorsunuz.
  • Takip ettiğiniz insanların neleri beğendiğini görebiliyor ve onların da ilgi alanlarını öğrenebiliyorsunuz. Aynı şekilde sizi takip edenler de bunları görebiliyor ve öğrenebiliyor.
  • Beğendiğiniz her gönderiyi beğenilenler kısmından geri görebiliyor ve onlara tekrardan dönebiliyorsunuz.
  • Beğendiklerinizin haricinde kaydetmek istediğiniz bir gönderiyi kaydedebiliyor ve onlara hızlı bir içimde ulaşabiliyorsunuz.
  • Özel olarak sadece ulaşmak istediğiniz kişiye mesaj gönderebilir ve onunla mesajlaşabilirsiniz.
  • Herkese açık sayfaların ya da bir arkadaşınızla beraber takip ettiğiniz bir kişinin gönderisini birbirinize özel olarak gönderebilirsiniz.
  • Bir gönderi olarak paylaşmak istemediğiniz fakat o gün ilginizi çeken bir olayı 24 saatliğine hikâye olarak paylaşabilirsiniz.
  • Çok sevdiğiniz bir hikâyeyi yine gönderi olarak paylaşmak istemiyor olabilirsiniz fakat onu da öne çıkartarak her daim profilinizde hemen fotoğrafınızın altında görüntülenmesine imkân verebilirsiniz.

Yeni getirilen TV özelliği ile instagram’da ilgi alanlarınızı seçebilir ve bunlara ulaşabilirsiniz.

Keşfet kısmına geçerek ilgi alanınız olan fakat gözden kaçırmış olduğunuz sayfaların gönderilerini görebilir ve onları takip edebilirsiniz aynı zamanda aklınıza bile gelmeyecek gönderilerle karşılaşabilirsiniz.

Aynı zamanda iyi bir çalışma ve yapılmamış bir projeyle bir fenomen olabilir ve bunu bir para kazanma yolu olarak dahi tercih edebilirsiniz.

Instagram Hangi Platformlarda Kullanılabiliyor?

Android, iOS, Microsoft Windows, Mac OS ile birlikte kullanılabiliyor fakat bilgisayar ile birlikte kullanıldığında mesajlaşma ve fotoğraf paylaşma özelliğinden feragat edilmesi gerekiyor. Program bir telefon programı olduğu için genel olarak özelliklerinin telefon ile kullanılmasını sağlıyor. Instagram günümüzün en popüler uygulamalarından bir tanesi olmayı birçok platformda da kullanılması olarak gösteriyor ve bunun da arkasında duruyor.

Instagram 2017 yılının Nisan ayında 700 milyon kullanıcıya ulaştığını açıklamıştı bu başarının da arkasında güncel ve birçok ihtiyaca koşan bir program olmasının yattığını söylememiz gerekiyor.

Instagram İÇERİĞİNE BENZER İÇERİKLER